PHP

Een slanke taille, maar brede heupen en dikke benen, hardnekkig buikvet, zwembandjes of een bierbuik. Wie herkent het niet. Voorbeelden van lichaamszones die lastig aan te pakken zijn. FIFT’O2 geeft je de oplossing: PHP.

Personal Hormonal Profiling

Wat is PHP?

Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, net als voldoende beweging en ontspanning. Het verkleint de kans op diverse ziekten en aandoeningen en levert ons lichaam de energie die we nodig hebben. PHP staat voor Personal Hormonal Profiling, in het Nederlands vertaald: Persoonlijk Hormonaal Profiel. Met PHP krijg je een voedings-, en trainingsschema dat is afgestemd op jouw hormonale balans.

Hormonale regulatie

Hormonen reguleren vele lichaamsprocessen in ons lichaam. Soms kunnen deze processen uit balans raken en veroorzaken gezondheidsklachten zoals een opgeblazen gevoel, vocht vasthouden en vermoeidheid. Kleine aanpassingen in het voedings-, en bewegingspatroon zorgen dat deze onbalans herstelt wordt en daarmee de gezondheidsklachten verdwijnen. Het is zelfs mogelijk om probleemzones voorgoed aan te pakken.

Hoe ziet een behandeling met PHP eruit?

De behandeling start met het afnemen van een intake. Tijdens deze intake vul je een vragenlijst in en volgt een meting op 12 punten. Aan de hand van deze informatie ontvang je een persoonlijk op maat gemaakt voedings-, en trainingsschema. Je kunt hier direct mee aan de slag. Na 4 tot 6 weken kom je bij ons terug voor evaluatie van je behaalde resultaten. Ook dan vul je een vragenlijst in en volgt er een nieuwe meting. Aan de hand van deze resultaten krijg je een nieuw trainingsschema. Gedurende de hele behandeling kun je bij ons terecht voor vragen en blijven wij u aanmoedigen om uw resultaten te behalen.

Start vandaag nog met het aanpakken van je probleemzones en meld je aan!