Over FIFT’O2

Gepassioneerd door alles wat met leefstijl te maken heeft, gefascineerd door de denkwijze van de medemens.

Een gezonde levensstijl is goed voor lichaam en geest. Gebalanceerde gezonde voeding, beweging, rust en ontspanning zijn de sleutels voor een gezonde levensstijl. Elk mens is een uniek individu en verdient een behandeling afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw lichaam.

Even voorstellen

Daniele Nagelkerke is de oprichtster van FIFTO’2. Zij is gepassioneerd door alles wat met het bevorderen en instandhouden van een gezonde en vitale levensstijl te maken heeft. Respect voor de leefwijze van een ieder en haar brede kijk op de wereld zijn de bouwstenen van haar visie. Daniele heeft ondervonden dat revalidatie meer is dan enkel het geblesseerde gedeelte van de mens. Een mens dient in zijn geheel te helen en hanteert daarbij zijn eigen wereldmodel. Door haar unieke aanpak en respect voor het eigen wereldmodel zijn haar behandelingen bijzonder effectief en bovenal een weldaad voor lichaam en geest.

Ons doel

Lichaam en geest zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden, het een heeft invloed op het ander. FIFT’O2 streeft ernaar om zowel het fysieke deel van de mens als het mentale deel, in balans te brengen en te behouden door unieke en persoonlijke behandelingen.

Een dagje FIFTO’2

Om je een indruk te geven hoe een dag kan verlopen schetsen wij een algemeen beeld. Je wordt omstreeks 9.30 ontvangen door een lifestyle coach met koffie of thee. Samen met je coach bekijk je wat je die dag wilt gaan doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om te beginnen met mentale coaching om alle gedachten te ordenen. Daarna kun je maximaal een uur samen met je coach je  trainingsprogramma doorlopen. Na het afspoelen kun je jezelf heerlijk laten verwennen door onze beauty coach met een van onze beauty en wellness behandelingen of een sportmassage met lichaamspakking om blessures te voorkomen. Voor het aanvragen of meer informatie over een persoonlijk voedingsadvies willen wij je vragen om een aparte afspraak te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.