Diensten

FIFT’O2 biedt 5 elementen aan die allen bijdragen aan een gezonde en vitale levensstijl. De elementen zijn zowel los als gecombineerd mogelijk.

Beauty en Wellness

Door goed voor jezelf te zorgen ziet je huid er verzorgd en stralend uit. Onze beauty behandelingen zijn verzorgend voor je lichaam en ontspannend voor je geest. Wij bieden zowel gezichts-, als complete lichaamsbehandelingen aan.

Meer informatie over beauty en wellness

 Massages

Massages zijn goed voorlichaam en geest. De heerlijke geurende producten hebben een hydraterende of juist verstevigende werking. FIFT’O2 heeft verschillende massages die elk een andere uitwerking hebben, maar in de eerste plaats is het genieten van de aandacht en luxe.

Meer informatie over massages

Mental coaching

Soms zie je het even niet meer zitten, je blijft hangen in een cirkel met als gevolg mentale overbelasting. FIFT’O2 geeft mental coaching aan de hand van NLP en oplossingsgericht werk. Mental coaching is ook zeer geschikt als ondersteuning om de juiste sportdoelen te stellen en te leren doorzetten.

Meer informatie over mental coaching lees je hier

PHP

Brede heupen en dikke benen, maar een slanke taille, hardnekkig buikvet, zwembandjes of een bierbuik. Wie herkent het niet. Voorbeelden van lichaamszones die lastig aan te pakken zijn. FIFT’O2 geeft je de oplossing: PHP

Lees hier meer over PHP

Actieve blessure preventie

Onder het motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’ bieden wij actieve blessure preventie aan. Het is een samengesteld pakket dat is afgestemd op jouw behoefte en lichaam.

Lees hier meer over actieve blessure preventie