Massages

Massages zijn goed voor geest en lichaam. De heerlijke geurende producten hebben een hydraterende of juist verstevigende werking. Door goed voor jezelf te zorgen sta je sterker in je schoenen, en dat zie je!

Triggerpoint massages

Triggerpoint massages zijn er op gericht om pijn en andere ongemakken te verhelpen door middel van druk uit te oefenen op de zere plekken. Triggerpoints zijn spierknopen in het lichaam en zijn ontstaan door bijvoorbeeld een blessure of ongeval. Door druk uit te oefenen wordt de pijn verlicht en het lichaam gestimuleerd om het ongemak te herstellen.

Duur van de behandeling: 30 of 60 minuten

Wellness massages

FIFT’O2 heeft verschillende wellness massages. De massages zijn ontspannend, verzorgend en geven je een luxe gevoel. De natuurlijke producten hebben een heerlijke geur die je gedachten mee op reis nemen. Je kunt kiezen uit de Tropical Bamboo Treatment en de Detoxing Wrapping Treatment. De Tropical Treatment is een 90 minuten durende behandeling en zorgt voor een ultieme ontspanning. De Detoxing Wrapping zorgt er direct zichtbaar voor dat je lichaamssilhouet slanker wordt en je huid steviger. De wraking duurt 120 minuten.

Sportmassages

De meeste mensen hebben weleens een blessure gehad. Een blessure loop je vaak onverwachts en onder snelheid op. Dat een blessure voorkomen beter is dan genezen, weten de meeste mensen wel. Een goede warming up en cooling down zijn bekende tips voor het voorkomen van blessures. Een sportmassage kan ook bijdragen aan het voorkomen van blessures en overbelasting. Het zorgt voor een goede doorstroming van het bloed in de spieren. De spieren zullen hierdoor soepeler functioneren en sneller herstellen na een training.

Duur van de behandeling: 30 of 60 minuten

Massages aan huis

Wanneer je niet mobiel bent kunnen wij de massages bij je thuis geven. Hiervoor vragen wij een kleine reiskostenvergoeding.

Wil je ook ervaren hoe helend en ontspannend een sportmassage kan zijn? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.