Beauty en Wellness

Bij FIFT’O2 vinden wij het belangrijk om tijd en aandacht voor je lichaam te hebben. Door goed voor jezelf te zorgen sta je steviger in je schoenen en dat straal je uit. Onze beauty behandelingen zijn verzorgend voor je lichaam en ontspannend voor je geest. Wij bieden zowel gezichts-, als complete lichaamsbehandelingen aan.

Een greep uit onze beauty en wellness behandelingen:

Tropical Bamboo Treatment

De verzorgende massage wax en de innovatieve bamboo massage is een weldaad voor je lichaam en geest. Wij werken uitsluitend met krachtige, natuurlijke ingrediënten. Laat je betoveren door de heerlijke geur en ervaar een bijzonder diepe ontspanningsbehandeling met de Tropical Bamboo Treatment.

Duur van de behandeling: 90 minuten

Detoxing Wrapping Treatment

Een intensieve Body Wrap welke ervoor zorgt dat het lichaamssilhouet slanker wordt en de contouren zichtbaar worden verstevigd. De Body Wrap stimuleert het ontgiftingsproces van het weefsel waardoor afvalstoffen vanuit het lichaam verdwijnen. Het effect is onmiddellijk zichtbaar, probleemzones worden gladder, vochtophoping vermindert en het voorkomt de vorming van cellulite. Het verstevigt de huid na gewichtsverlies of zwangerschap en bevordert de basis van de homeostase zuren. Om het effect te behouden raden wij aan om de Detoxing Wrapping Treatment behandeling elke 25 dagen te laten doen.

Duur van de behandeling: 120 minuten

Een greep uit onze gezichtsbehandelingen:

Caressing Treatment

Luxe en energieke liefkozing, dat is de essentie van onze Caressing Treatment. Absolute ontspanning voor de huid en zintuigen. Je huid ziet er weer stralend en zichtbaar verjongd uit. Bij de behandeling wordt gebruikt gemaakt van een Bergkristal massagestaaf. Bergkristal is de kroonjuweel van de kostbare edelstenen, het is de belichaming van kracht en energie. De acupressuur drukpunten worden geactiveerd. Doordat de drukpunten worden geactiveerd krijgt de huid een breed spectrum van actieve ‘high performance’ ingrediënten. Het effect is vochtafdrijving voor een stralende schoonheid en een intense ontspanning.

Duur van de behandeling: 90 minuten

Compact Moisturizing Pleasure

De ideale beauty en wellness behandeling voor drukke periodes waarin je weinig tijd voor jezelf hebt. De korte behandelingsduur doet niets af aan de hydraterende werking en het ontspannen gevoel. Rimpels en fijne lijntjes worden verfijnd, je ziet er stralend en energiek uit.

Duur van de behandeling: 30 minuten

Precious Lotus Treatment

De natuur biedt ons kleur en schoonheid, maar ook krachtige bloemen en planten. De lotusbloem is naast haar schoonheid ook een zeer krachtige en efficiënte bloem. Javine stempels hebben bijzondere krachten, sluimerende energie wordt geactiveerd wat de huid zichtbaar doet verjongen en ontspannen.

Duur van de behandeling: 90 minuten

Wil je meer weten over de beauty en wellness behandelingen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.