Mentale- en sportcoaching

Werk, je sociaal leven en een eventuele relatie doen allen beroep op je. Sporten om te ontstressen schiet er vaak bij in met als gevolg mentale overbelasting. Mental coaching van FIFT’O2 geeft coaching aan de hand van NLP en oplossingsgericht werk.

NLP

Je ziet het even niet meer zitten, je bent gestrest en blijft hangen in een cirkel waar je zelf lastig uitkomt. Door onverwachte gebeurtenissen kun je mentaal overbelast raken. Als gevolg van de druk die mentale overbelasting geeft, zie je op dat moment zelf even geen oplossing. Een specialist kan je daarbij helpen door middel van mental coaching. Aan de hand van NLP, Neuro Linguitisch Programmeren, en oplossingsgericht werk ga je aan de slag. Met NLP wordt er gekeken naar oplossingen en niet naar het verleden. Het verleden is geweest, je leeft in het hier en nu. Het bijzondere aan NLP is dat jij de enige bent die een oplossing kan bedenken die voor jou werkt. Door jezelf de juiste vragen te stellen kom je erachter wat jouw oplossing is. Met deze oplossing kun je veel makkelijker omgaan met een eventueel volgend stressmoment.

Leren doelen stellen

Mental coaching is ook uitermate geschikt om doelen te leren stellen. Door doelen te stellen weet je waar je naar toe werkt. Dit heeft een motiverende werking. Een helder doel voor ogen hebben voorkomt uitval tijdens het sporten.

Wil je meer weten over mental coaching of jezelf opgeven, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.